,

Hej!
Långhelgen behövdes verkligen, har legat på landet med förkylning flera dagar i sträck. Inte det roligaste sättet att spendera lediga dagar på, men det var välbehövt och jag hade en fin pojkvän som pysslade om mig. Innan resan till landet hann jag med en kväll på skandiateatern med Jonna och himlans många andra fina människor. Slagsmålsklubben stod på scenen och efteråt cyklade jag och Jonna hem i regnet för att sedan lägga oss i soffan och titta på True Blood. Amaziing-bra kväll.
Idag var det himlas varmt så jag åkte in till staden och drack kaffe med david efter skolan. mys.igårkväll satt jag och sydde på en spetsig sak. vet inte om resultatet blev som jag tänkt mig, men. kort, brett och spetsigt.Christopher Sander – Caroline (Jag Såg Dig) 


puss.

bang bang

hej. om det nu är några som tittar in här fortfarande!?
jag har varit borta sjukt länge och den enda förklaringen är väll att allt har varit alldeles för mörkt och kallt för att bloggenergin ska hållas vid liv. Nu är våren här igen kommer suget tillbaka och jag ska försöka hålla det vid liv.
Det har såklart hänt endel roligt medan jag har varit borta. Vi kikar lite.


Det har varit valborg och jag har firat den med fina människor. (bild lånad av www.akselina.blogg.se)

Jag har övat på mina snyggaste spanska-fraser i Alicante.

Bakat cupcakes på påskafton.

Jag har haft vårpicknick, dock ser det väldigt höstigt ut? (bild lånad av teolinda)

Jag har varit på många fina spelningar. Kent, Markus Krunegård och som ni ser på bilden, fina Joel Alme i Norrköpings fina skivbutik. Mobilkamera äger.RSS 2.0