valentine's day

Hej! nu ska jag åka till Linköping och lyssna på en konsert där Jakob ska sjunga.
Jag tycker egentligen inte om den här dagen så mycket, men vatusan! Glad alla hjärtans dag allihopa! ♥Hello Saferide – Valentine's Day

studiedag

Igår hade vi studiedag och då träffade jag Jonna.
Det var vår ute och vi kikade på stan, drack te, besökte favorit secondhand-affären och pluggade (ytterst lite) teckenspråk. Dessutom bjöd hon mig på kalasgod soppa och minisemlor som hon bakat själv. Hon är fasligt bra min bästa vän. Och snygg.

Jag fick med mig en ny vinterjacka hem från secondhandrundan. Den får mig att bli lite mer taggad idag när en snöstorm visar oss att vintern inte alls är över... En tia fick jag hursomhelst ge för den.

nu väntar plugg, plugg och åter plugg.
förhoppningsvis får jag även pussas lite med min pojke ikväll. 

Belle and Sebastian – If You're Feeling Sinister


idag gillar jag


♥ att jag valde att placera skrivbordet framför fönstret.  att få sitta med solen i ansiktet när man skriver skolarbete känns... vårigt. (ps. jag gillar kaffe med. ds.)  


♥ fina låttexter, och vad passar då inte bättre än att rama in en utav favoriterna?♥ spotifylistor: dom brister tidigare och tidigare isarna

♥ att jag nu ska hoppa i mina kängor och ta pendeln till Linköping och möta upp Jakob, och sedan gå på balträning! 

vad gillar ni idag?  


,

Jag har så otroligt mycket inspiration, men alldeles för lite tid att utnyttja.  
Jag vill: måla om möbler, leta efter balklänning, kunna ta cykeln till träningen, gå på loppis, baka cupcakes, gå långa promenader, hitta ny musik, och dricka den första kaffekoppen i vårsolen. 

Fram tills jag får lediga eftermiddagar, och får tid till detta, så försöker jag muntra upp mig själv med te som luktar sommar, att måla naglarna i fina färger, sova i nya somriga lakan, och gå runt med förhoppningarna att kanske, kanske, är det just imorgon som de där vårkänslorna kommer. eller iallafall dagen då man klarar sig utan dunjackan.  


Maia Hirasawa – You And Me And Everyone We Know

RSS 2.0